Onze kunststof ramen, deuren en kozijnen zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk maar betekenen ook voor u een goede investering in de toekomst.

Door gebruikmaking van de maximale isolatie (via diverse luchtkamers in de kozijnen) zult u dit direct terugvinden in uw lagere energienota.
Bij een bezoek aan onze vestiging kunnen wij u de meest gangbare modellen (van modern tot klassiek, van robuust tot elegant, e.d.) tonen.

Tevens kunnen wij u ook kennis laten maken met de nieuwste generatie kozijnen waaronder het momenteel zeer populaire Blokprofiel NL.
Dit is een traditioneel Nederlands profiel met een verdiept liggend kozijn, welke door haar bouwdiepte zorgt voor een uitmuntende geluid- en warmte-isolatie.

Het is goed om te weten dat u op onze producten en werkzaamheden 10 jaar garantie heeft.
Naast onze zeer aantrekkelijke prijzen zijn wij, sinds vele jaren, gespecialiseerd in de montage van deze kunststofproducten bij u thuis.

     

Schilderwerk

Schilderwerk lijkt eenvoudig, maar er komt vaak meer bij kijken dan men zou denken. Vakkundig en degelijk schilderwerk is vakwerk. Klusteam MDM kan al uw schilderwerk vakkundig en degelijk verzorgen...
Lees meer

Timmerwerk

Klusteam MDM heeft een eigen timmerwerkplaats. Dit stelt ons in staat om meubels op maat te maken. Denk hierbij aan kasten, tafels en bedden.Heeft u een specifieke wens dan denken wij graag met u mee om die te kunnen vervullen!.. Lees meer

Badkamers

De ideale badkamers is altijd een persoonlijke keuze. Romantisch, modern of rustiek. Klusteam MDM verzorgt ook uw badkamerverbouwing van A tot Z. In onze showroom hebben wij 6 badkameropstellingen staan die inspiratie.. Lees meer

Facebook